Vacancies

Vacancy: junior researcher Big data and re-integration (Erasmus MC)

The vacancy text is written in Dutch.

Functie-inhoud

In dit onderzoek wordt door middel van een big-data aanpak effecten van interventies op het gebied van re-integratie naar werk geëvalueerd. Het onderzoek wordt in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag uitgevoerd. Door middel van quasi-experimentele onderzoekstechnieken wordt inzicht verkregen in de toegevoegde waarde van de inzet van re-integratie instrumenten voor het verkrijgen van betaald werk van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en gezondheidsproblemen. Het doel is een stap te zetten richting gepersonaliseerde re-integratie. Samen met vertegenwoordigers van de cliëntenraden van de vier grote gemeenten wordt verkend wat kansen en risico’s zijn in het gebruik van Big Data voor gepersonaliseerde re-integratie.

De voornaamste werkzaamheden zijn het analyseren van onderzoeksgegevens en het publiceren in wetenschappelijke tijdschriften.

Werkomgeving

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg (MGZ) doet onderzoek naar vraagstukken op het terrein van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Bij veel van het onderzoek speelt het gebruik van epidemiologische en statistische methoden een grote rol. Bij de afdeling werken ongeveer 150 personen. Het werkklimaat op de afdeling is ambitieus, kritisch wetenschappelijk en laagdrempelig collegiaal.

Profiel

We zoeken een junior onderzoeker met interesse in de wetenschap. Je hebt een afgeronde studie Gezondheidswetenschappen, Epidemiologie, Geneeskunde, Econometrie of vergelijkbare opleiding. Kennis van kwantitatieve methoden is een vereiste, met name bekendheid met multivariate regressietechnieken. Je beschikt daarnaast over uitstekende Nederlandse en Engelse schriftelijke en mondeling communicatieve vaardigheden. Je kunt goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig, flexibel, en nauwkeurig.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.216,- (schaal 10) bij een volledig werkweek van 36 uur. De aanstelling betreft een duur van 12 maanden. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Merel Schuring, onderzoeker, telefoon: 010 704 42 69. Voor overige vragen kun je terecht bij de afdeling Recruitment, telefoon: 010 703 18 92.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.